luni, 4 aprilie 2011

Gregg Braden - Trezirea la punctul zero

In aceasta inregistrare Gregg Braden aduce un numar impresionant de argumente stiintifice pentru a sustine ideea sa ca singura cale posibila de a supraietui in aceste timpuri ale schimbarii este compasiunea. El priveste din diferite perspective realitatea in care traim: de la univers, galaxie, planeta pana la om, celula, ADN.
“Trecand de la indepartatele intinderi ale spatiului cosmic, plonjand adanc in lumea cuantica, aflam ca exista o forta ce nu poate fi explicata. Oamenii de stiinta o vad ca pe un camp ce nu poate fi masurat, un camp ce sfideaza orice inginerie. O numesc inteligenta. Acea forta, acel camp, acea inteligenta ce uneste toata creatia, anticii o numeau spirit.
Toate datele, toate masuratorile, toate informatiile arata inapoi spre noi insine, cerandu-ne sa ne reamintim… cerandu-ne sa redescoperim misterul din noi.
Colectiv, apropiindu-ne de acest moment din istorie pe care anticii il numeau “schimbarea erelor”, propria noastra stiinta ne redirectioneaza catre noi insine, inapoi la adevarata noastra natura, inapoi la ceea ce este posibil sa fie singura si cea mai sofisticata tehnologie ce a binecuvantat lumea cu prezenta ei. Misterul din tine si din mine, misterul vietii.
Prin intermediul acesti forte misterioase, exprimata ca viata noastra, inca o data ne vom autocunoaste si in aceasta cunoastere, inca o data ne vom aminti.
Prin intermediul stiintei compasiunii emotiile, daca sunt lasate sa fie exprimate complet in corp, schimba tipare genetice, coduri genetice din corp permitandu-i acestuia sa se autoregleze, permitandu-i corpului sa insoteasca tranzitia Pamantului; in timp ce planeta trece prin schimbarile ei, corpurile noastre ne cer sa treaca si ele prin aceasta tranzitie.” - sursa http://www.damaideparte.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu