joi, 23 februarie 2012

Ritualul Mortii



"Procesul trecerii prin moarte este foarte important pentru determinarea sensului in care sufletul implicat ... se dizolva/disperseaza sau isi continua calea de experimentare individuala a Infinitului. In prezent , exista o serie de ritualuri din diferite religii/dogme care incearca sa medieze aceasta trecere , dar ele folosesc o intelegere incompleta ... si deci o aplicare la fel de incompleta.
Crestinismul, alege un ritual extrem de monstruos atunci cand vine vorba de inmormantarea cuiva. Mi-e scarba ... gandindu-ma la ce face crestinismul din punctul de vedere al intermedierii mortii. Dupa cum stim cu totii, crestinismul (si nu numai) creaza cimitire in care cadavrele celor care mor sunt lasate sa se descompuna ... singurul lucru bun venit din acest proces ... fiind nasterea viermilor care se hranesc cu ele.
Daca tot se zice in Tao-ism, ca gradul de 'salvare' al unui suflet este reducerea greutatii corpului decedat ... cadavrele sufletelor prinse si programate prin diverse religii si ateisme ... sunt la fel de ... sau mai grele dupa deces. Pe langa faptul ca nu si-au convertit nici un gram de Chi uman in Chi spiritual/sufletesc ... au si lasat in ei, o gramada de reziduri energetice din care se pot hrani dracii.
Cimitirele crestine, sunt reziduri karmice si energetice de foarte "joasa frecventa" ce alimenteaza raul astral. La fel ca intreaga dogma, ritualul de trecere al mortii in crestinism si modul in care este el „sigilat”, reprezinta o jignire la adresa sacralitatii sufletesti.
Initial, umanitatea originala folosea 2 tipare ale intermedierii mortii unui om-suflet. Primul tipar, era rezervat „regilor”, „reginelor”, conducatorilor de toate tipurile ... si implica crearea unui spatiu cat mai ermetizat prin folosirea elementelor naturale ... in care se depozita ramasita umana. Acest tipar era menit sa ofere o continuitate planetara acelor suflete, deoarece se asigura astfel o maturizare spirituala a conducerii planetare.  In sec. XX, oamenii de stiinta si-au dat seama in cele din urma, ca oasele umane reprezinta principalul repozitoriu al geneticii. In ele , genetica ramane intacta si poate fi numita „nemuritoare”. Ramasitele osoase ale unei persoane, reprezinta memoria ei genetica si deci o legatura cu sufletul trecut in moarte. Prin ritualul sumbru al crestinismului, sufletele sunt traumatizate, deoarece ceea ce ramane din ele este depozitat intr-un context diavolesc ce le transmite un constant dezechilibru energetic. Lipsa evolutiei spirituale (in Chi) a sufletului, completata de acest dezechilibru transmis prin traumatizarea adusa de ritualul mortii ... asigura dispersarea/dizolvarea/distrugerea sufletului si re-integrarea spiritului/scanteii individual/e in Wu Chi/Vid. Tiparul „inmormantarii conducatorilor” in perioada umanitatii originale, asigura depozitarea acestei memorii genetice intr-un spatiu foarte pur, ales cu grija si supravegheat prin ritualuri ale spiritualitatii sanatoase.  Al doilea tipar implica asigurarea unui proces de disolutie a memoriei genetice, in asa fel incat sufletul sa poata fi eliberat si propulsat intr-o anumita linie electromagnetica care sa ii asigure iesirea din grila planetara si zborul liber in infinit. Acest ritual este foarte special, si am gasit descrierea sa in cunoasterea nordica.
Atunci cand survenea moartea omului, corpul sau era luat si purtat spre o zona a purificarii rezervata total ritualului de trecere al mortii. Corpul era asezat pe un bloc de piatra , acoperit cu diferite materiale pregatite ritualic (in sensul prezervarii spiritului vegetal) ... si ars/purificat in FOC. Focul, este cel mai pur dintre elemente si el re-intoarce totul la sursa. Asa cum actioneaza in plan fizic ... si asigura dizolvarea elementelor solide si apoase in elemente gazoase ... care in final se intorc la Hidrogen ... tot asa actioneaza si in plan energetic ... asigurand purificarea elementelor energetice grosiere in elementul energetic Unitar. Acest ritual era supravegheat de initiati-maestrii spirituali, iar in momentul in care din intregul ritual ramanea NUMAI cenusa ... aceasta era luata cu grija si pusa la radacina unui FRASIN (in engleza - ASH-TREE - Copacul Cenusii).
Cenusa astfel pusa la radacina Frasinului era udata cu Apa purificata pentru a intra in pamant la radacini ... si in timp ... radacinile copacului absorbeau aceasta esenta energetica aflata in cenusa datorita proprietatii intrinseci a vitalitatii ... numita levitatie. Totul creste „in sus”. Odata absorbita cenusa/esenta energetica ... urca de-alungul vitalitatii copacului prin tulpina acestuia ... apoi prin ramuri ... ajungand in frunze. Razele Solare care atingeau aceste frunze ... declansand "fotosinteza" ... produceau eliberarea esentei energetice. Odata eliberata ... esenta energetica intra in linia magnetica S-N ... si calatorea spre polul N ... pentru ca apoi sa fie eliberata la polul N „in sus” ... spre Infinit ... lasand in urma grila planetara.

Intreg procesul de transfer prin copac ... purifica esenta energetica ... o armoniza prin perfectiunea vegetala ... si ... o facea sa fie perfect capabila pentru a calatori ... in Infinit.  Cele 2 „ritualuri” ... mentinerea unui suflet in grila planetara ... si eliberarea unui suflet din grila planetara ... reprezinta un punct extrem de important ... deoarece decide in proportie de 50% ... sansa sufletului dupa moarte (dizolvare sau continuitate). Religiile moderne impun ritualuri pe masura dogmei si diavolismului lor ... si acest lucru reprezinta un fapt tragic pentru milioane si milioane de suflete ... world wide".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu