joi, 5 mai 2011

Esoteric Agenda (2008)

"Statul e acolo unde sinuciderea pe indelete a tutoror se numeste viata!" - Friedrich Nietzsche

Exista o Planificare Ascunsa in spatele fiecarei fatete a vietii terestre despre care credeam odinioara ca este independenta. Exista grupari ale "Elitei" planetare ce guverneaza aproape fiecare organizatie politica, economica, sociala, corporatista etc., ba chiar si ONG-uri sau unele organizatii ce "se opun" sistemului. Acest film prezinta rezultatele muncii asidue si a cercetarilor unor specialisti din aceste domenii, in speranta ca expunerea acestor descoperiri va ajuta la redarea viitorului planetei proprietarilor de drept: oamenii." - sursa http://www.depindedenoi.ro/

" …şi unul dintre cele mai mari exemple de "Gândire De Turmă" este stigmatul atribuit teoriilor conspiraţiei. Eticheta "Teoria Conspiraţiei" oferă o senzaţie distinctă persoanelor obişnuite.
Asasinarea lui JFK, Aria 51, Roswell, secrete guvernamentale, dispariţii misterioase ... toate aceste subiecte par un pic cam fantaziste pentru oamenii obişnuiţi şi este de înţeles de ce. Ele trebuie să sune ca şi cum ar fi contrafăcute. De-a lungul timpului aceste poveşti au fost înflorite şi prost interpretate, unele fapte au fost omise sau adăugate. Unele pot fi adevărate, unele pot fi false, dar un lucru este sigur, dacă un secret global trebuie să rămână ascuns, iar acesta începe să iasă la suprafaţă în public, cea mai bună acoperire este de a deforma adevărul , să-l înfloreşti sau să-l alterezi până ce va părea absurd sau ridicol. Deci ce se întâmplă când secretul implică guvernul şi guvernul are legături adânci cu mass media? Şi atunci când mass media principală, aşa cum am spus mai devreme, s-a dovedit că determină cel puţin 80% din opinia publică?Logica este de necombătut. Rolul mass mediei de orice fel este să-i facă pe oameni să se simtă idioţi chiar şi dacă păstreză o minte deschisă către teoriile conspiraţiei. "

Deasemenea spunerea adevărului pe jumătate (care este tot o minciună) sau spunerea adevărului combinat cu un pic de minciună (ca şi cum ai face un ceai şi ai pune în el o picătură de cianură) este o modalitate ideală de a ascunde adevărul. Şi ceea ce este poate şi mai paradoxal, este că o minciună suficent de mult repetată, ajunge să devină un adevăr în conştiinţa maselor. (deşi în realitate nu este aşa).

“Orice adevar trece prin 3 faze. Mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta, si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine!...” ( Avicena)

Termenul "Conspiracy Theory" este foarte des folosit in mass media in ultima vreme. Este ca un fel de eticheta care se pune pe fruntea tuturor care incearca sa scoata la lumina anumite informatii care deranjeaza sistemul, care-i deranjeaza pe cei care ne conduc. - sursa http://fymaaa.blogspot.com/


Esoteric Agenda from giafar on Vimeo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu