duminică, 13 februarie 2011

Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo

Aaron Russo (February 14, 1943 - August 24, 2007) producator de filme, politician si activist s-a nascut intr-o familie de evrei sefarzi originari din Italia.
"In tinerete a contribuit la dezvoltarea carierei multor legende rock: Led Zeppelin, The Who, Janis Joplin, The Grateful Dead si Jefferson Airplane.
A produs filme precum Trading Places (cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd) sau Teachers (cu Nick Nolte, Morgan Freeman si Ralph Macchio). A castigat sau a fost nominalizat la premii importante: Grammy, Tony, Emmy , Academy Awards , Golden Globes , Image Award.
In anii 1990 intra in politica in Nevada. In ianuarie 2007 anunta suportul sau total pentru congresmenul Ron Paul pentru prezidentiale, devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008.
In 2005 produce documentarul “America: de la libertate la fascism“. In 2007, intr-un interviu dat lui Alex Jones, declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu luni de zile inaintea evenimentelor de la 09.11.2001 ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele…Acesta a fost momentul in care a decis sa treaca in tabara opusa." - sursa: saccsiv
Informatiile furnizate de Aaron Russo in interviul urmator sunt cunoscute celor familiarizati cu mlastina si ipocrizia sistemul socio-politic global in care traim (via distopiile celebre „Minunata lume noua” de Aldous Huxley, „1984” si „Ferma animalelor” de George Orwell, „Erewhon” de Samuel Butler si nu in ultimul rand „Insula fericitilor” (Insula preafericitilor) de August Strindberg), insa aceste informatii sunt intotdeauna mai mult decat binevenite. 
 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu