joi, 14 aprilie 2011

Illuminati (1995) - Joc de carti produs de Steve Jackson (parintele RPG)


Am rasfoit putin internetul, cautand imagini cu cartile jocului NWO - Illuminati Game Card aparut pe piata in 1995. Creatorul acestui joc este Steve Jackson (parintele genului RPG pentru jocuri video).
Ceea ce este frapant la acest joc: sunt descrise in imagini evenimente ce au avut loc ulterior aparitiei lui; s-a dovedit a anticipa cu precizie "evenimente" ce au avut loc la multi ani dupa aceea, intre care cel mai important fiind cunoscutul Inside Job de la 9/11.

sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/


Atacul nuclear terorist “-aceasta carte este una dintre cele mai socante dintre toate, in special pentru faptul ca a fost criticata de toate revistele de specialitate la data aparitiei jocului, in 1995. Cum de a stiut Steve Jackson ca, dintre toate cladirile din lume, exact World Trade Center ( WTC) va fi atacat? De fapt, aceasta carte descrie precis si in detaliu atacul asupra WTC. Imaginea descrie exact: - faptul ca un turn va fi lovit primul; aceasta imagine descrie exact momentul dintre atacul  asupra primului turn si  asteptarea atacului asupra celui de-al doilea.
- cartea  arata cu acurateţe că la locul  impactului este la distanta fata de  partea de sus a turnurilor gemene. Avionul a lovit  aproximativ în această zonă primul turn. Cum a putut Steve Jackson sa cunoasca acest fapt?
- cartea descrie cu acurateţe ca conducerea Illuminati este responsabila de acest eveniment,  aratand, pe extrema stanga a ei, constructia piramidei Illuminati cu ochiul-atotvazator in mijloc.
- titlul cartii  de la început, identifică autorii atacului ca fiind ”terorişti” . Cu toate acestea, ce vrea titlul acestei carti să spuna?  “Atac  nuclear terorist”. Turnurile Gemene nu au fost distruse de un aparat  terorist nuclear, sau au fost ? În articolele despre 9/11 exista date ştiinţifice, care au sugerat ca turnurile au fost daramate de un micro-dispozitiv nuclear de 0.10 kilotone. Cineva nu poate decât să se întrebe: a fost un micro-dispozitiv nuclear folosit la baza
Twin Towers, de asemenea? Aceste explozii mici, dar nucleare,  ar putea fi luate in considerare pentru  modul,brusc,in care betonul armat şi  coaja de otel, pur şi simplu s-au transformat în praf cand au cazut. Acest fel de explozie nucleară ar putea,de asemenea, să explice enorma caldura, care a existat la “Nivelul Zero”timp de mai multe luni de la 9 / 11. Aşa cum am s-au implantat  în cap, ideea de ”atacuri teroriste” planificate şi panica aferenta, trebuie sa ne rămâna in minte si faptul că un dispozitiv micro-nuclear ar putea fi real implicat  în unele dintre aceste atacuri.

“Pentagon” – Când am văzut această carte,  imediat după ce am văzut  imaginea Turnurilor Gemene, sângele meu  a inghetat! Dacă S. J. nu ar fi avut cunoştinţe avansate despre planul Illuminati , nu există nimic pe pământ în măsură să creeze aceste imagini în 1995, care  sa descrie cu acurateţe desfasurarea evenimentelor din 9 / 11! Pentagonul este afişat in flacari; se ştie că, chipurile, un avion a zburat într-o secţiune a Pentagonului şi  că secţiunea ars complet.
Cu toate acestea, restul Pentagon-ului a fost intact, astfel incat funcţionarea sa a continuat nestingherita.
Nu este exact această situaţie descrisa aici? Această carte arată un foc care arde cu forţa în curtea din centrul Pentagon-ului, dar restul a cladirii arata destul intacta, astfel încât activităţile normale ar putea continua nestingherite!
Astfel, aceste două cărţi, literalmente descriu ambele lovituri din 9 / 11: împotriva WTC- primul şi apoi împotriva Pentagon-ului.
Aceasta precizie, cu  6 ani înainte de atacuri, este posibilă numai în cazul în care cineva ştia Planul Illuminati foarte bine.

Si acum poate cea mai ciudata carte (comentariu preluat de pe http://originar.blogspot.com/):

In dreapta este un ceas care indica ora 14:55. Faza este ca acel ceas seamana teribil de mult cu ceasul din Tokyo (vezi imaginea de mai jos).
"Acele ceasului din Tokio prezentat in cartea de joc arata cifrele 11 si 3, adica data cand a fost lovita Japonia de mega-cutremur si tsunami: 11.03.11 - 11 martie 2011.
Ajung sa imi pun intrebari despre cat de "natural" a fost dezastrul din Japonia din zilele trecute, cu atat mai mult cu cat se discuta atat de mult pe net despre tehnologia HAARP de provocare a cutremurelor, ce are la origine descoperirile si inventiile lui Nicolae Tesla."


Poza din dreapta prezinta ceasul real din Tokyo!















In continuare alte cateva dintre cartile jocului:

15 comentarii:

  1. Cartea 3 eu cred ca o sa fie vorba despre Big Beng...nu despre dezastrul din Japonia. Daca te uiti la cele 5 persoane sunt imbracate in culorile Olimpiadei...Ciudat nu ? ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar foarte ciudat! Ai dreptate! Mai ales ca olimpiadele sunt in Londra, dar ceasul din carte nu seamana cu Big Ben! Nu ne mai ramane decat sa asteptam inceperea olimpiadelor! Multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un alt aspect important la cartea 3 de care ziceai: cei 5 reprezinta cele 4 rase (sau 5 daca te iei dupa evrei:))). Singurele momente cand toate rasele se reunesc sunt olimpiadele, campionatele mondiale. Multumesc inca o data pentru sugestie!

    RăspundețiȘtergere
  4. foreign aid ... a treia mana de la stanga la dreapta ...la sfarsitul manecii este steagul Romaniei ...asta cred eu ...
    Nu stiu ce se va intampla .. dar cred ca Romania va fi implicata !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da! Am observat aceasta carte acum 2 ani si mi se pare cea mai controversata! Nici eu nu stiu care e treaba cu steagul Romaniei acolo! A patra mana nu are nici un steag, dar am tras concluzia ca in respectivele circumstante ar putea fi China. Posibil! E doar intuitie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma Intreb daca ar exista Weather Satellite si Earthquake Projetor in realitate :) Orice Tzara Sau putere ce ar pune mana pe asa ceva ...ar putea provoca dezastre ,,Naturale,, oricand si oricunde ..fara macar sa ne dam seama :( trist.. Probabil ca deja exista ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Proiectul Star Wars combinat HAARP - impreuna aduc in mare cu Weather Satellite si Earthquake Projetor... putem sa mai adaugam pe lista: Proiectul Bluebeam, Luna (satelit artificial de monitorizare si nu numai), Venus (tot artificiala) - Luna aduce mult cu Death Star din filmul Razboiul Stelelor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate nu a anticipat 9/11 ci a fost doar o sursa de inspiratie pentru altii ? Eu asa as explica aceste coincidente.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Exact!Ca si Morgan Robertson cu al sau roman "Futility" (scris in 1989) in care era descrisa, de fapt, povestea transatlanticului Titanic, cu 23 de ani inainte de aparitia si scufundarea acestuia (in carte vasul se numea Titan).

    RăspundețiȘtergere
  11. Si Titanicul a fost la randul lui tot o piesa de joc pentru masonerie. Si acum, toti suntem doar niste pioni, poate daca lumea ar deschide ochii si nu ar trata asta ca pe o prostie, probabil ar fi o schimbare.

    RăspundețiȘtergere