miercuri, 6 iulie 2011

Proiectul Avalon - Interviu cu Inelia Benz

sursa: http://projectavalon.net/


Bill Ryan (Bill): Salutare! Sunt Bill Ryan de la Project Avalon. Iar filmul pe care îl vedeţi acum este un interviu cu una din cele mai remarcabile femei, pe care am cunoscut-o în ultima vreme, şi care mi-a devenit prieten apropiat.
Subiectul acestui interviu este misiunea ei pe această planetă, capacităţile pe care le posedă ea, care sunt extraordinare şi semnificative. În cele 100 de minute care urmează, ea ne prezintă, în detaliu, ce poate face şi ce a făcut deja. Întâmplările amuzante şi problemele pe care le-a trăit când era fetiţă, şi ce face ea acum, în mod responsabil, cu puterile ei considerable. Aceasta e o poveste extraordinară pe care v-o recomand să o ascultaţi până la capăt. Motivul pentru care fac această scurtă introducere acum este pentru că e important de subliniat că cele mai extraordinare capacităţi psihice enumerate în acest interviu nu sunt darurile unei persoane extraordinar de speciale, la care noi nu putem măcar aspira. Aceste daruri sunt prezente în toate fiinţele umane, înnăscut. Acesta e mesajul Ineliei către noi. Ea spune că, deşi vine dintr-un loc neobişnuit, să zicem... Iar asta e o misiune neobişnuită, e o viaţă nobişnuită. Darurile cu care e înzestrată sunt omeneşti. Iar mesajul pe care ea vrea să-l înţelegem noi toţi este că aceste daruri sunt zestrea noastră din naştere, pe care stăpânii planetei nu vor ca noi să ştim că le avem. Iar ei înşişi le folosesc, desigur.
O altă remarcă importantă asupra acestui interviu este că magia – în lipsa altui cuvânt mai potrivit – este interesantă şi spectaculoasă, şi a fascinat fiinţele umane de generaţii, mii de ani de-a rândul, din motive lesne de înţeles. Nu e un scop în sine. E important de înţeles că, aşa cum spune Inelia, aceste însuşiri vor fi câştigate ca produse secundare de către cineva care s-a angajat pe o cale spirituală autentică. Şi, desigur, mulţi dintre marii maeştri ai multor tradiţii vor confirma. Ele sunt interesante, dar nu sunt un scop în sine. Şi nu sunt menite a fi obţinute ca ţel principal. Ar fi o capcană, o fundătură, care, de fapt, nu duce nicăieri, cu excepţia satisfacerii vanităţii.
Pe măsură ce veţi asculta povestea Ineliei veţi constata că nu există pic de îngâmfare în ea. Ea îşi deapănă povestea într-o manieră prozaică, realistă, pe care o puteţi adopta şi voi. Şi voi aveţi aceste capacităţi de a schimba universul din jurul vostru. Şi voi aveţi aceste capacităţi, cum spune ea, de a vă crea propria linie temporală. Tu îţi poţi crea propriul viitor. Asumându-ne întreaga răspundere şi bazându-ne pe forţele proprii, putem crea lumea pe care ne-o dorim.
Vă mulţumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu