marți, 22 mai 2012

Bill Gates vrea să reducă populaţia Pământului prin vaccinare

sursa: http://saccsiv.wordpress.com/

"   Afirmand ca populatia globala se indreapta inspre cifra de 9 miliarde, Gates a declarat:  “Daca facem treaba buna cu noile vaccinuri, cu sistemul de sanatate, cu serviciile de sanatate a reproducerii (avortul), am putea reduce aceasta cifra probabil cu 10 sau 15 procente.
   Mai tarziu, in prezentarea sa, Gates mentioneaza alegerea unui vaccin “care imi place“, vaccin ce va fi folosit pentru a reduce emisiile de CO2.
   El sustine, de asemenea, investitiile mai mari in inselatoria incalzirii globale prin intermediul Organizatiei Natiunilor Unite, ca si a “taxei asupra CO2” si a certificatelor de carbon, subliniind faptul ca tarile dezvoltate vor trebui sa-si reduca standardele de viata taind din serviciile esentiale ce genereaza CO2."

Bill Gates ţine morţiş să ne împuţineze: Vrea să reducă populaţia Pământului prin vaccinare



                                                              Foto: AP/Agerpres

Suntem oficial şapte miliarde de oameni, iar Pământul începe să dea semne de... oboseală. Suntem prea mulţi, spun minţile luminate care caută deja soluţii. Unii le-au şi găsit. Surprinzătoare şi înfricoşătoare este varianta propusă de multimiliardarul şi filantropul Bill Gates care vrea să ţină sub control creşterea populaţiei prin vaccinare.

"Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%" a declarat Bill Gates. 

Bill Gates este pasionat de vaccinuri. A finanţat programe de vaccinare pentru lumea a treia şi a investit sute de milioane de dolari în tehnologii de "castrare temporară".


Traian Băsescu şi Bill Gates, în 2007


Nu întâmplător numele lui Gates s-a vehiculat când Guvernul Rwandei a anunţat, la începutul acestui an, că va controla rata natalităţii în ţară prin sterilizarea voluntară a bărbaţilor. Până în 2015, unul din şapte ruandezi va fi infertil.

Programul e finanţat de Fondul HIV/SIDA al Organitaţiei Naţiunilor Unite. O instituţie despre care un alt magnat  afirma că are soluţia pentru controlul demografic.

Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militează pentru depopulare. Soţul reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip, declara în august 1988 pentru Deutsche Press: "Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigaş care să reducă populaţia umană." 

Teoria infectării intenţionate a populaţiei cu un virus distrugător a provocat mişcări de masă în anii '80 după descoperirea virusului HIV. A luat din nou avânt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli ca gripa aviară, gripa porcină sau boala vacii nebune.”

Desi, in inregistrarea video de mai jos, tema este energia libera, Bill Gates strecoara ideologia eugeniei prin vaccinare etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu