sâmbătă, 19 martie 2011

Apa (2008)

"Stiinta spune ca apa, la nivel molecular, creeaza structura ADN-ului; fara apa, nu am avea spirala ADN-ului. Ea creeaza structura proteinelor; corpurile noastre nu ar funcționa fara apa. Fiecare samanța, fiecare embrion isi incepe viata in mod exclusiv in apa. In functie de varsta, o fiinta umana este alcatuita din apa intr-un procent de 70% pana la 90%. (Un adult bea aproximativ 2,5 litri de apa in fiecare zi pentru a-si sustine functiile vitale normale)

Apa are proprietati fizico-chimice neobisnuite, comparativ cu alte lichide: densitatea apei creste sub punctul de ingheț si scade deasupra acestuia, se dilata cand se raceste si are cea mai mare tensiune superficiala dintre toate lichidele. Apa este singura substanta de pe planeta care poate exista in trei stari: lichida, solida si gazoasa. Este cel mai puternic solvent de pe Pamant.

Apa are memorie: Experimente realizate in multe tari din intreaga lume au aratat ca apa receptioneaza si inregistreaza orice influenta exterioara, amintindu-si tot ceea ce se petrece in spatiul care o inconjoara. Orice substanta care vine in contact cu apa isi lasa amprenta in structura acesteia. Pe masura ce inregistreaza informatie, apa dobandeste noi proprietati. Cu toate acestea, compoziția ei chimica ramane neschimbata
S-au realizat multe experimente vis-a-vis de efectul pe care diversi factori precum campuri magnetice, electrice, diverse obiecte, precum si prezenta omului si emotiile umane il au asupra probelor de apa si a reiesit foarte clar ca emotiile umane pozitive sau negative sunt cele mai puternice elemente de influenta. Iubirea mareste nivelurile energetice ale apei si o stabilizeaza, in vreme ce emoțiile agresive ii micsoreaza energia si realizeaza schimbari radicale in apa.


Laboratorul dr. Emoto realizeaza cercetari pe probe de apa impregnate cu diverse influente exterioare (telefon mobil, calculator, cuptor cu microunde, diverse cuvinte si emotii) care sunt inregistrate prin inghetarea rapida a apei intr-o camera criogenica .
Numeroasele experimente ale lui Emoto Masaru care au urmarit sa gaseasca cuvantul care purifica cel mai puternic apa au aratat ca nu este doar unul ci o combinație de doua cuvinte: iubire si recunostinta.


In anul 1995, doctorul Masaru Emoto a fost primul care a inregistrat amprente muzicale in apa.

Modul cum ne comportam relativ la apa este esențial: daca ne apropiem de apa cu ganduri bune sau o binecuvantam si ii spunem "multumesc", calitatea apei se va imbunatati si va avea un efect pozitiv asupra persoanei in cauza si asupra corpului acesteia si nu numai. (S-a ajuns la concluzia ca apa influenteaza sangele omului si este de asemenea implicata in structurarea informației din creier.)
Noi poluam apa din punct de vedere spiritual. Iar aceasta se petrece la o scara uriasa.
Toate partile Universului, incluzandu-ne pe noi si Pamantul nostru, sunt in mod inseparabil legate prin gigantice fluvii informaționale. Pe planeta noastra, apa joaca rolul cheie in procesul schimbului de informatie. De fapt, ea este mediul prin care intreaga natura este guvernata." 
sursa http://fymaaa.blogspot.com/















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu